Sport

Trică: „Nu există favorită în finală“

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/15/img_9426.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Eugen Trică, antrenorul CFR-ului, a declarat după ce echipa sa s-a calificat în finala Cupeir României ca semifinala cu Astra a fost cea mai reușită partidă de când a venit în Gruia.</strong>


Tehnicianul „feroviar“ apreciază că elevii săi au reușit să se apere foarte bine, acest lucru fiind decisiv în semifinala de la Giurgiu. „Sunt bucuros că ne-am calificat în finală, felicit echipa, băieții au jucat admirabil. Am vrut să fim o echipă scurtă pentru că știam că Astra are jucători foarte buni pe viteză, nu vroiam să le dăm spații. Ne-am apărat foarte bine, am marcat și două goluri, vă dați seama dacă atacam câte goluri marcam. Au avut și ei 2-3 ocazii foarte bune, am reușit să ne apărăm foarte bine, am la echipă caractere deosebite“, a spus Trică la DigiSport, după meci.
CFR va întâlni în finala Cupei României pe Petrolul Ploiești, meciul urmând să se dispute pe Arena Națională, în data de 1 iunie. „S-a acumulat o anumită oboseală, s-a văzut și pe final. O să fie o finală interesantă, ambele echipe au jucători valoroși. Se joacă cu trofeul pe masă, va fi un meci de care pe care. Nu există nicio echipă favorită, șansele sunt de 50-50 %. Băieții erau puțin triști când am venit, am reușit să le ridic moralul, dar CFR are jucători buni. Consider că azi au făcut cea mai bună partidă a acestui an“, a mai spus antrenorul de la CFR.

abonare newsletter