Sport

Family Olympics, din nou la Cluj-Napoca

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/23/08 family olympics.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Family Olympics  este un festival al sportului și competiției ce se adresează celor mici, dar și tinerilor, părinților sau bunicilor care își doresc să se recreeze prin mișcare. </strong>


Jocuri, concursuri, premii, dar și multă distracție – acestea sunt ingredientele pregătite de  organizatori pentru clujenii care vor accesa zonele special amenajate în perioada 27 mai – 2 iunie.

Alături de Cluj-Napoca, caravana Family Olympics va mai fi prezentă la Sibiu, Iași, Timișoara și Târgu-Mureș. Ediția 2013 este organizată de Asociația „11even“ din Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociația „Little People“. Evenimentele din Cluj se desfăşoară cu sprijinul Consiliului Local și al Inspectoratului Școlar Judeţean.
Organizatorii celei de-a doua ediții a evenimentului „Family Olympics“ și-au propus ca în acest an să sprijine peste 160 de copii si tineri supraviețuitori ai cancerului. Cei care doresc să susțină cauza calor care au supravieţuit cancerului, pot să aleagă participe la unul din evenimente. Fiecare participant sau echipă înscrisă pot sa mobilizeze un grup de susținători dintre prieteni sau membrii ai familiei. Aceștia pot să doneze între 1 și 15 lei pentru fiecare tur de pistă parcurs, lungime de bazin înotată sau flotare efectuată de participantul sau echipa susținută.
Prin parteneriatul cu E.ON România, organizatorii vor oferi premii celor mai active persoane. Primele 3 persoane din fiecare oraș care generează cele mai importante donații prin susținători în cadrul evenimentelor vor primi un tricou și o minge semnate de Gheorghe Hagi, iar cei mai importanți donatori vor primi mingi și  tricouri semnate de marele fotbalist. La finalul campaniei, persoana care a atras cea mai mare sumă donată, va avea posibilitatea să petreacă câteva ore în prezența lui Gheorghe Hagi, în cadrul unei cine private.
În cadrul evenimentelor de la Cluj-Napoca, cei care vor genera donații importante prin participarea lor, au șansa de a câștiga și multe alte premii: bilete la Festivalul Arena Music Fest sau pachete de produse și materiale promoționale oferite de sponsori.

Programul „Family Olympics“ la Cluj-Napoca


22 - 31 mai – Înscrieri la evenimentele de alergare, flotări și înot, în zone de pre-activare cu jocuri, concursuri și demonstrații. Locații ale punctelor de pre-activare și înscriere: Iulius Mall, Parcul Central și bulevardul Eroilor
30 mai – Eveniment „Înotam pentru Temerari“ – Bazinul Club Moving, orele 17 – 22
27 – 31 mai – Jocuri, concursuri și competiții în 16 grădinițe și școli selectate din oraș
1 iunie – Super-eveniment de Ziua copiilor și happening „Facem flotări pentru Temerari“ - parcul Rozelor, începând cu ora 10
2 iunie - Eveniment „Alergăm pentru Temerari“ – Parcul Central (orele 10 – 15).

Pentru informații suplimentare și înscrieri vizitați site-ul www.familyolympics.ro sau www.facebook.com/familyolympics.







abonare newsletter