Sport

Spectatorii de la „U“ Petrolul pot câștiga bilete la concerte!

<p><strong><img src="documente/stories/cluj arena.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca duminică, 26 mai, de la ora 17, împotriva celor de la Petrolul. Suporterii își pot cumpăra bilete începând de miercuri. </strong>


Tichetele de intrare pot fi achiziționate doar de la casele de bilete de la Cluj Arena, iar prețul acestora este cuprins între 10 lei (peluze), 20 lei (tribuna II), 30 lei (tribuna I, care se redeschide cu ocazia acestui meci) și 100 -175 lei (zona VIP). Casele de bilete sunt deschise zilnic, in intervalul orar 12:00-21:00.
Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de 50% reducere (in tribuna II) pe baza carnetului de elev/student si a cuponului de pensie.

În pauza partidei „U“ Cluj – Petrolul Ploiești, reprezentanții Cluj Arena vor organiza o tombolă pe baza biletelor de intrare la meci. Spectatorii pot câștigat prin tragere la sorți 5 bilete pentru concertul Deep Purple (din 7 iunie) și alte 5 bilete pentru concertul UB-40 (din 8 iunie).    

abonare newsletter