Sport

"U" s-a impus pe Giulesti cu 4-1!

<p><strong>Universitatea Cluj a învins, luni, cu scorul de 4-1 (3-1), pe Rapid Bucuresti, în deplare, meciul contând pentru etapa a 32-a a Ligii 1.</strong>

Au marcat: Ciolacu '13 / Szekely '8 şi '82, Apostu '33, Muzac '37.
0-1: Szekely a deschis scorul cu un "exterior" de la opt metri lateral dreapta.
1-1: Ciolacu a egalat cu un şut din întoarcere de la 17 metri.
1-2: Szekely l-a driblat din corp pe Vasile pe partea dreaptă, a centrat în careu, iar Apostu venit din spatele lui Voicu a înscris cu o lovitură de cap din şase metri.
1-3: Apostol Muzac a şutat de la 17 metri cu exteriorul la vinclul porţii lui Drăghia.
1-4: Centrare de pe stânga, Szekely a înscris cu un şut din şase metri la colţul scurt.

In urma acestui rezultat, Universitatea s-a salvat matematic de la retrogradare, pe teren, acumuland 38 de puncte, cu 8 mai multe decat Concordia Chijana, ocupanta ultimului loc retrogradabil, cu doua etape inainte de finalul campionatului. Ramane de vazut daca "studentii" vor ramane in Liga in urma apelului pe care il va face la TAS in privinta neacordarii licentei pentru sezonul 2013-14.


Caseta tehnică

Rapid Bucureşti: Drăghia - Voicu, Abrudan, Mardare, N. Vasile (Ioniţă II '46) - N. Grigore - Roman, Dică, Herea, Coman (Stoica '87) - Ciolacu (Ioniţă I '58). Antrenor: Marian Rada.
Universitatea Cluj: Niculescu - Ciupe, Szilagyi, Raţiu, Mendy (Nicola '79) - Szekely, Kovacs (Dedu '47), Popa, Apostu (Borza '65) - Muzac, Tony. Antrenor: Ionel Ganea.
Cartonaşe galbene: Roman '63, Voicu '83 / Mendy '9, Muzac '19, Kovacs '24.
Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Marius Bocăneală, ajutat la cele două linii de Sebastian Stoianov şi Marius Marchideanu, în timp ce Florin Constantin a fost rezervă.

abonare newsletter