Sport

CFR primește vizita Chiajnei

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/17/07 cfr chijna 007.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />CFR va juca în această seară cu Concordia Chiajna, o partidă din cadrul etapei a 32-a a Ligii 1. </strong>


„Feroviarii“ vor juca un meci fără mare miză în această seară, împotriva Chiajnei, care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

CFR se axează în acest final de sezon pe Cupa României, de unde pot obține calificarea în Europa League, întrucât în Liga 1 lucrurile sunt destul de clare, locul 6 fiind cel mai bun pe care îl pot ocupa. Acest lucru a fost afirmat și de Eugen Trică, antrneorul echipei din Gruia: „Pentru noi acum vine meciul cu Chiajna, pe care trebuie să îl câştigăm. Le-am atras atenţia băieţilor că nu mai putem face paşi greşiţi. Obiectivul nostru rămâne câştigarea Cupei României, semifinala cu Astra fiind cel mai important meci“.
„Feroviarii“ au pierdut ultimul meci acasă, 1-3 cu CS Turnu Severin, dar au remizat în deplasarea de la Brașov, 0-0. Meciul cu Astra se va disputa miercuri, 22 mai, la Giurgiu. Peste alte două zile, vineri, cele două echipe se vor mai întâlni o dată, tot la malul Dunării, însă meciul va conta pentru etapa a 33-a a Ligii 1.
Dacă meciul din această seară nu are mare importanță pentru CFR, are pentru echipa vizitatoare. Chiajna este pe locul 15, primul sub linie, cu 29 p și luptă pentru evitarea retrogradării.

Cadu: „Va fi o partidă dificilă“


Ricardo Cadu, căpitanul „feroviarilor“, a declarat înainte de meciul cu Concordia că el și colegii săi sunt concentrați la această partidă și speră să nu se repte greșelile din întâlnirea cu Turnu Severin. „Cu Severin acasă am pierdut trei puncte pe care nu trebuia să le pierdem. Acum trebuie să ne gândim la meciul cu cei de la Concordia. Va fi o partidă dificilă, acum trebuie să învățăm din greșelile cu Severin. Trebuie să fim noi când intrăm dacă vrem să câștigăm“, a spus Cadu la Dolce Sport.
Partida dintre CFR Cluj și Concordia Chiajna se va disputa în această seară, de la ora 19.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ și va fi transmisă în direct de DolceSport 1. În tur, clujenii s-au impus pe terenul ilfovenilor cu 2-1, prin reușitele lui Rui Pedro și Sougou.

abonare newsletter