Sport

Competiție de baschet în 3, la Cluj!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/16/streetball.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Baschetul 3x3 revine la Cluj cu a doua ediţie a „Trofeului BeSport”. Prima ediție a avut loc în septembrie.<br /></strong></p>


În perioada 24-26 mai va avea loc ediția cu numărul doi a competiție „BeSport“. Pentru că prima ediţie desfăşurată în septembrie 2012 a fost una de real succes, organizatorii le-au pregătit participanţilor de anul acesta, doritorilor de a juca streetball, o nouă ediţie care se va desfăşura între 24-26 mai la  „Fabrica de Sport” şi care se anunţă palpitantă din toate punctele de vedere.
Competiţia este înscrisă în „Zilele Clujului” şi se doreşte în continuare a fi un eveniment care să se înscrie anual cel puţin o dată în calendarul sportiv al Clujului.
Înscrierile în competiţie se pot face online pe site-ul www.trofeul-besport.ro sau între 18-21 Mai la:
- fabrica de Sport (,strada Tudor Vladimirescu, între orele 10.00-20.00)
- KiosK (Str. Eroilor, între orele 10.00-20.00)
Sau în data de 22 Mai la:
- Sala Sporturilor (între orele 16.00-22.00)

Deschiderea va avea loc în data de 24 Mai orele 16. Echipele vor avea trei jucători, plus unul  rezervă, fiind acceptaţi si jucătorii legitimaţi (jucător cu drept de joc în competiţiile naţionale de baschet). Doritorii se pot înscrie la două categorii de vârstă, sub și peste 18 ani, atât la băieți cât și la fete.
Mai multe detalii legate de înscrieri, regulament, premii şi desfăşurare regăsiţi pe site-ul competiţiei. Premiile competiţiei sunt formate din servicii și produse oferite de sponsori și parteneri.

 

abonare newsletter