Sport

România a obţinut două victorii la Cupa Mondială de gimnastică aerobică din Azore

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/13/gimnastica aerobica.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />România a obţinut două victorii la Cupa Mondială de gimnastică aerobică, prin Andreea Bogati şi Cristian Iordan la proba de perechi şi Anca Surdu, Andreea Bogati, Corina Constantin la trio. </strong>


După cum informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Gimnastică, la aceste succese se adaugă şi poziţia secundă a Corinei Constantin (individual) şi locul 4 obţinut de Cristian Iordan, în competiţia băieţilor.

Teatrul Micaelense din cadrul Centrului Cultural şi de Congrese din Ponta Delgada (arhipelagul Azore) a găzduit a treia ediţie portugheză a Cupei Mondiale de Gimnastică aerobică.

La concurs au participat gimnaşti şi gimnaste din zece ţări, între care şi România prezentă cu patru sportivi: Corina Constantin (individual şi trio), Anca Surdu (trio), Andreea Bogati (perechi, trio), Cristian Iordan (individual şi perechi), sub conducerea antrenoarei Maria Fumea.

Concursul a reprezentat o etapă importantă de pregătire pentru cea de a 9-a ediţie a Jocurilor Mondiale de gimnastică aerobică şi ritmică, de la Cali, în Columbia, programate în această vară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter