Sport

„Feroviarii“ joacă sub Tâmpa

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/13/08 fcbv cfr.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj va juca în această seară în deplasare cu FC Brașov, un meci din cadrul etapei a 31- a a Ligii 1. </strong></p>

„Feroviarii“ au început să dea semne de slăbiciune și cu Eugen Trică pe bancă. CFR a pierdut meciul din Gruia cu CS Turnu Severin, 1-3, iar astăzi va juca în deplasare cu FC Brașov. Tehnicianul clujenilor, Eugen Trică, a declarat că obiectivul actual al echipei este clasarea pe locul șase, de care o despart momentan 6 puncte, dar se poate apropia la doar 3, în cazul unui succes în această seară. „FC Brașov este o echipă agresivă, dar mergem sub Tâmpa să câștigăm cele trei puncte. Practic este meciul pentru locul șase“, a declarat Trică înainte plecării către Brașov.

Antrenorul „feroviarilor“ a declarat că Paul Batin, jucător al CFR-ului în prezent împrumutat la FC Brașov, se va întoarce la finalul sezonului în Gruia. „Batin a crescut foarte mult în ultimul timp, a crescut mult de tot și ne bucurăm că este încă jucătorul CFR-ului. O să ne bazăm pe el din vară, când va reveni la echipă“, a spus Trică.  
De cealaltă parte, Adrian Szabo, antrenorul brașovenilor, a declarat la rândul său că își dorește o victorie, pentru a continua rezultatele bune de pe teren propriu. „Sperăm din tot sufletul să continuăm seria rezultatelor bune de acasă cu o victorie, care ne-ar menține în lupta pentru atingerea obiectivului“, a spus Szabo.
Meciul dintre FC Brașov și CFR Cluj se va disputa în această seară, de la ora 19.30 și va fi transmis în direct de DolceSport 1. Clujenii s-au impus clar în tur, cu 5-0.

abonare newsletter