Sport

Box: Jean Pascal caută un nou adversar după amânarea meciului cu Bute

<p><strong>Vestea accidentării lui Lucian Bute nu i-a picat prea bine canadianului Jean Pascal, care doreşte acum să găsească un nou adversar cât mai rapid posibil, nefiind dispus să aştepte până ce boxerul român se va reface după accidentarea la mâna stângă, care a dus la amânarea luptei programate pe 25 mai, la Montreal.

"Ar fi extrem de nefast pentru restul carierei mele dacă l-aş aştepta pe Lucian Bute până în luna decembrie. Ar fi nefast pentru mine să nu boxez decât de două ori în trei ani. În prezent sunt în vârf de formă, în vârful carierei mele. Doresc să boxez pe 8 iunie, indiferent dacă va fi un meci pentru titlul mondial sau nu", a declarat Pascal.

Pugilistul canadian a explicat, totodată, că a acceptat să lupte împotriva lui Bute pentru a "salva" grupul condus de impresarul Yvon Michel, precum şi pentru a le face pe plac fanilor.

"Aşa cum a spus deja Yvon, am acceptat meciul împotriva lui Lucian Bute pentru supravieţuirea companiei, pentru viitorul companiei. Deoarece nu aveam nicio obligaţie să accept acel meci. Am acceptat pentru a face pe plac Grupului Yvon Michel, pentru a-l ajuta financiar şi a le face pe plac fanilor. Aveam deja o înţelegere semnată cu Chad Dawson. Am încercat să fac pe bunul samaritean, iar acest lucru s-a întors împotriva mea. Consider acest lucru extrem de regretabil", a adăugat boxerul canadian.

Yvon Michel s-a arătat deranjat de afirmaţiile lui Pascal, precizând că "nimeni nu avea nevoie de salvarea companiei, care merge foarte bine". "Niciodată nu l-am forţat pe Pascal să lupte cu Bute, a fost alegerea sa", a adăugat Michel.

Conform promotorului, este aproape imposibil ca Jean Pascal să boxeze în gala care va avea loc pe 8 iunie, la Montreal, însă va căuta o soluţie pentru ca pugilistul canadian să urce totuşi în ring în această vară, în aşteptarea lui Bute.



Citește și:

INTERVIU - Lucian Bute: Medicii îmi vor extrage nişte fragmente de os care îmi apasă pe tendoane


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter