Sport

CFR, învinsă de Turnu Severin!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/10/cfr severin.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj a pierdut pentru prima dată cu Eugen Trică pe bancă, 1-3 cu CS Turnu Severin, meciul amintind de ultimele prestații cu Paulo Sergio la timonă.</strong>

CS Turnu Severin a obținut prima victorie în deplasare chiar în Gruia, în fața fostei campioane.
Mehedințenii și-au luat revanșa după înfrângerea din tur și păstrează în continuare șanse să scape de retrogradare. Oaspeții au deschis scorul în minutul 12, prin Florin Costea. Severinul a avut un corner de pe partea stângă de atac, mingea a fost centrată în careu și a ajuns la Costea, care, nemarcat, l-a învins pe Stăncioiu. „Feroviarii“ au egalat după numai două minute. Rui Pedro a finalizat superb, cu un șut înșelător din careu, la colțul lung, după ce a fost servit excelent de Deac. După mai multe ocazii de ambele părți, Florin Costea i-a readus în avantaj pe mehedințeni în finalul primei reprize. Decarul de la CS Turnu Severin a driblat doi „feroviari“, a intrat în careu și a șutat plasat, de la aproximativ 14 m, fără șansă pentru Stăncioiu.     
După pauză, clujenii au încercat să revină pe tabelă, însă atacurile lor au fost rareori periculoase. Severinenii și-au majorat avantajul în minutul 59, prin Vranjkovic, care a șutat puternic din careu. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil. Clujenii au dominat steril ultima parte a jocului, fără să reușească să creeze panică la poarta adversarilor.
CFR suferă astfel primul eşec de când a fost preluată de antrenorul Eugen Trică, care avea un bilanţ de două victorii şi un egal în campionat, un egal în Cupa României.
În urma acestui rezultat, CFR rămâne pe locul 9 în clasamentul Ligii 1, cu 43 de puncte, iar CS Turnu Severin urcă pe 14, cu 27 p.

Caseta tehnică


CFR Cluj: Stăncioiu - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Sespi - Mureşan (Sare '54), Adam Vass (Bjelanovici '61) - Deac, Diogo Valente (Maah '72), Rui Pedro - Buş. Antrenor: Eugen Trică.
CS Severin: Panagopoulos - Dănănae, Tătaru, Asanovici, Olah - D. Stoica - Hasanovici (Poiană '77), Neacşa (Crăciun '90+2), Vranjkovici, Costea - Joel Thomas (Bălău '90). Antrenor: Ionel Gane.
Cartonaşe galbene: Cadu '33, Sare '67 / Hasanovici '36.
Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Paul Unimătan, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţa şi Ciprian Danşa, în timp ce Florin Marcu a fost rezervă.
Observatorii partidei au fost Florin Bătrânu şi Sorin Boca.

abonare newsletter