Sport

„U“ Jolidon, calificată în Europa!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/10/08 u jol hcz.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />„U“ Jolidon a învins cu 19-18 pe HC Zalău, într-un meci disputat miecuri seara și s-a calificat în cupele europene. </strong>


Clujencele s-au impus la limită, la capătul unei partide extrem de disputate, soldată și cu patru eliminări, printre care și a lui Gheorghe Tadici, antrenorul formației din Zalău și a echipei naționale.
Victoria din meciul cu HC Zalău asigură fostelor vicecampioane de la „U“ Jolidon participarea și în sezonul următor al cupelor europene, după ce în 2012-13 au jucat pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor. Primele patru clasate din Liga Națională vor juca în sezonul 2013-14 al cupelor europene. „U“ Jolidon este pe locul trei, cu 22 p, și poate fi depășită doar de HC Dunărea Brăila, echipa de pe locul patru care mai are de jucat două meciuri.
„Ne bucurăm foarte mult pentru victorie, a fost așa cum ne așteptam un meci echilibrat și disputat. Felicit fetele pentru devotamentul, dăruința și răbdarea de care au dat dovadă în acest sezon. Avem asigurat un loc în cupele europene, rămâne să ne concentrăm pe Cupa României, acolo unde sperăm să ajungem cât mai sus”, a declarat după meci Cosmin Sălăjan, directorul sportiv de la „U“ Jolidon.

abonare newsletter