Sport

CFR va juca cu CS Turnu Severin

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/08/cfr severin.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Venirea lui Eugen Trică a oprit seria interminabilă de eșecuri ale „feroviarilor“, care nu câștigaseră nici un meci oficial timp de câteva luni.

Cu Trică la timonă, CFR a arătat altă față, comparativ cu ultimele jocuri conduse de pe bancă de Paulo Sergio. Tânărul tehnician a debutat cu o remiză albă, în Gruia, în fața Astrei, iar apoi a obținut primul succes al clujenilor din 2013, un 5-0 categoric la Bistrița, în fața ultimei clasate. A urmat apoi o altă remiză albă, tot acasă, dar cu Steaua, liderul autoritar al campionatului, recent încununată ca noua campioană a României. În ultima etapă, CFR a învins în deplasare pe Viitorul Constanța, luându-și revanșa, după ce dobrogenii câștigaseră meciul tur din toamnă, 1-0.


Arpat Paszkany, finanțatorul CFR-ului, s-a declarat mulțumit de faptul că l-a înlocuit pe portughezul Paulo Sergio cu Eugen Trică și spune că acest va rămâne la echipă și în sezonul următor. „Sunt mulţumit pentru că am început să mai şi câştigăm puncte în acest campionat şi mă bucur că echipa a avut atitudine în aceste partide, de când am făcut schimbarea antrenorului. Se vede, cel puţin până acum, că ceea ce am gândit prin aducerea lui Trică ne-a ieşit, în sensul că echipa a început să aibă o atitudine de campioană. Vă spun sincer că nu am discutat cu nici un alt antrenor în afara lui Eugen. Aşa mi se pare corect, are credit din partea noastră şi sper din toată inima să aibă rezultate cît mai bune şi să continuăm împreună şi sezonul viitor“, a declarat Paszkany la Look TV.

CFR a câștigat la Severin

Meciul dintre CFR Cluj și CS Turnu Severin se va disputa astăzi, de la ora 18 și va fi transmis în direct de DigiSport 1. În meciul tur, singura întâlnire până în prezent dintre cele două echipe, clujenii s-au impus la malul Dunării cu 3-1, prin reușitele semnate de Hora, Rui Pedro și Cadu.


CFR este pe locul nouă în clasamentul Ligii 1, cu 43 p, iar în cazul unei victorii ar putea urca până pe locul șase. Cei de la Turnu Severin sunt pe locul 16, cu doar 24 p.

abonare newsletter