Sport

Antrenorul Viorel Hizo şi-a dat demisia de la FC Vaslui

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/08/463879-viorel-hizo.jpg" border="0" alt="Sursa foto: gsp.ro" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Viorel Hizo şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al echipei de fotbal FC Vaslui, potrivit anunţului făcut de finanţatorul Adrian Porumboiu în cadrul unei emisiuni sportive la postul de televiziune Digi Sport. </strong></p>

 


'Da, Hizo şi-a dat demisia, iar clubul a acceptat-o. Contractul a fost reziliat pe cale amiabilă. Îmi pare rău pentru plecarea sa, este un antrenor pe care îl respect. Era cu nervii la pământ, e de înţeles', a declarat Adrian Porumboiu.

Acesta a admis că situaţia la echipă este una tensionată, în condiţiile în care formaţia a înregistrat o serie de înfrângeri şi de egaluri care o menţin pe poziţia a şasea în clasamentul Ligii I. Pentru moment nu a fost anunţat numele noului tehnician de pe banca formaţiei FC Vaslui. Pentru preluarea echipei moldovene au fost vehiculate numele unor antrenori precum Ilie Dumitrescu, Ioan Andone sau Mihai Stoichiţă.

Vineri, FC Vaslui a fost învinsă în deplasare de penultima clasată, CS Turnu Severin, cu scorul de 2-0, în etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

FC Vaslui a început sezonul cu Marius Şumudică pe banca tehnică, el având un bilanţ de 4 victorii, 3 egaluri, 2 eşecuri în primele 9 etape, golaveraj 16-11 şi 15 puncte.

Viorel Hizo a preluat echipa în etapa a 10-a şi a terminat cu un bilanţ de 16 partide, 6 victorii, 4 egaluri, 6 înfrângeri, golaveraj 9-12, 22 puncte.

abonare newsletter