Sport

România - Olanda 0-1: Ungur a fost învins de Haase

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/05/adrian ungur.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Jucătorul Adrian Ungur, locul 124 ATP, a fost învins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, 3-6, 6-3, de Robin Haase, locul 52 ATP, în prima partidă din cadrul întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Olanda, care se dispută la Braşov.

Haase s-a impus în primul set cu 6-4 după ce a reuşit un break în ghemul al treilea. Olandezul a câştigat pe serviciul lui Ungur în primul ghem al setului secund, a repetat break-ul în ghemul numărul şapte şi a condus cu 5-2. Românul a făcut rebreak, dar s-a înclinat cu acelaşi scor, 4-6, în faţa adversarului său.


Ungur şi-a adjudecat al treilea set, cu 6-3, graţie unui break reuşit la scorul de 1-0. În setul al patrulea, românul nu a mai putut ţine pasul cu Haase, şi-a cedat serviciul la scorul de 2-3 şi a pierdut setul cu 6-3, deşi a avut două mingi de break consecutive la 3-5. Partida a durat aproape două ore şi 20 de minute.

În al doilea meci al întâlnirii, Victor Hănescu, locul 58 ATP, va evolua, tot vineri, împotriva lui Igor Sijsling, locul 70 ATP.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter