Sport

Dragomir: „Piţurcă ar fi trebuit să-şi ceară scuze în faţa ţării“

<p><strong><img src="documente/stories/mitica_dragomir21.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, că selecţionerul Victor Piţurcă ar fi trebuit să-şi ceară scuze „în faţa ţării“ după înfrângerea cu Olanda, din preliminariile CM din 2014.</strong>


Întrebat la sediul MTS, unde şeful ligii a participat la o dezbatere pe teme de sport, dacă Piţurcă ar fi trebuit să-şi ceară scuze în locul preşedintelui FRF, Mircea Sandu, Dragomir a răspuns: „Categoric, Piţurcă trebuia să-şi ceară scuze şi nu în faţa suporterilor, ci în faţa ţării“.
Preşdintele LPF susţine că nu intenţionează să ceară demiterea antrenorului echipei naţionale, care trebuie lăsat să încheie actuala campanie de calificare. Însă dacă reprezentativa României ratează prezenţa în barajul pentru Cupa Mondială, „trebuie luate măsuri cu cei care au răspuns de această calificare“, consideră Dragomir.
„Eu nu cer demiterea lui Piţurcă, ar fi o tâmpenie din partea mea. Înseamnă că nu aş fi profesionist. Trebuie să-şi ducă această campanie la bun sfârşit. Numai că un semnal de alarmă trebuia tras. El trebuie să-şi găsească fundaşi laterali în formă, un mijlocaş şi un atacant valoroşi. Ne trebuie multe ca să ajungem la baraj. Dacă nu ne calificăm, atunci trebuie luate măsuri cu cei care au răspuns de această calificare“, a spus Dragomir.

Ultimele Stiri
abonare newsletter