Sport

TENIS: Djokovic învins de Haas în turneul de la Miami

<p><strong>Tenismanul german Tommy Haas, 35 ani, a provocat o surpriză de proporţii în turneul de la Miami, după ce l-a eliminat pe favoritul 1, sârbul Novak Djokovic, campionul en titre, cu 6-2, 6-4, care avea o serie de 14 victorii consecutive în turneul din Florida.</strong></p>

 

Haas a avut nevoie de doar 80 de minute pentru a-i administra liderului mondial a doua înfrângere din acest an.

''Să joci împotriva cuiva ca Novak şi să treci peste el în acest moment al carierei mele, este ceva incredibil. Acestea sunt momentele pe care le apreciez cel mai mult, când mergi pe arene mari, când ajungi în faze superioare şi joci împotriva celor mai buni din lume'', a declarat germanul, care face 35 de ani pe 3 aprilie.

Germanul obţine a doua sa victorie din carieră împotriva numărului 1, la 14 ani după succesul în faţa lui Andre Agassi, în sferturi la Grand Slam Cup. El are acum 3 victorii şi 4 înfrângeri în meciurile directe cu Djokovic.

Djokovic, după ce l-a lăudat pe adversar, aprecia că a făcut unul dintre cele mai proaste jocuri din ultima vreme: ''Toată cinstea pentru el. A făcut un meci mare şi a fost jucătorul mai bun, fără nicio îndoială. În ce mă priveşte, este clar cel mai prost meci pe care l-am jucat de mult timp''.

În sferturi, Haas va juca cu francezul Gilles Simon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter