Sport

Dragomir, pesimist înainte de meciul cu Olanda

<p><strong>Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este sceptic în ceea ce priveşte partida echipei naţionale a României din deplasare cu Olanda, el răspunzând ironic în momentul în care a fost rugat să ofere un pronostic: „le arătăm noi ce păţim“.</strong>

Dragomir a adăugat că este posibil ca prima reprezentativă să obţină şi un rezultat de egalitate, dar numai cu ajutorul norocului. „Le arătăm noi ce păţim. Eu dacă aş juca la pariuri aş merge pe 1X. E posibil şi un egal, prin noroc e posibil“, a spus oficialul Ligii.

Oficialul LPF nu crede însă că selecţionata României poate primi patru goluri ca în partida de la Bucureşti cu Olanda (scor 1-4). "După jocul ăla şi eu am fost supărat... s-au făcut multe greşeli atunci. Mă abţin acum, dar e imposibil să luăm iar patru, dă-o încolo de treabă. Nu e diferenţa de valoare aşa de mare. După părerea mea un meci egal am putea scoate ţinând cont de valoarea jucătorilor. Diseară e un meci de răscruce pentru fotbalul românesc. Dacă vom avea un rezultat pozitiv la Amsterdam cred că fotbalul nostru poate fi pe un drum bun. Pentru că acum dispune de nişte tineri foarte talentaţi, între 22 şi 26 ani. Iar dacă am avea un rezultat bun cu Olanda am îndrăzni şi noi să cerem guvernanţilor să facă ceva pentru sportul acesta pe care nu îl ajută nimeni de ani de zile. Trebuie să fim încrezători, să le urăm succes băieţilor şi să sperăm că nu vom mai vedea un joc precum cel de la Budapesta", a menţionat Dumitru Dragomir.


Preşedintele LPF, care nu va face desplasarea la Amsterdam pentru meciul din această seară din cauza unei răceli, a menţionat că România ar trebui să fie favorită la locul doi al Grupei D. "Normal, după valoarea echipei, ar trebui să fim favoriţi detaşat la locul doi al grupei. Avem echipă valoroasă, că nu joacă asta e altceva. Nu ştiu de ce, să caute alţii cauzele", a mai spus Dragomir.

Echipa naţională a României întâlneşte, în această seară, de la ora 21.30, pe Amsterdam ArenA, reprezentativa Olandei, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Ultimele Stiri
abonare newsletter