Sport

Jandarmeria Cluj l-a identificat pe suporterul rapidist care a incendiat drapelul Ungariei

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/20/07 cfr rapid.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Suporterul rapidist care a incendiat, luni, drapelul Ungariei, la meciul CFR Cluj - Rapid, din etapa a XXIII-a a Ligii I, a fost indentificat de jandarmi şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la şase luni la trei ani pentru infracţiunea de instigare la discriminare, a anunţat Jandarmeria Română.

"A fost identificat Cornel P. , de 25 ani, cu domiciliul în Bucureşti, membru al galeriei echipei Rapid Bucureşti, căruia i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «instigare la discriminare», faptă prevăzută de art. 317 Cod Penal şi care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă, coraborat cu art. 42 din legea nr. 4 din 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive", se arartă într-un comunicat remis, miercuri.


Totodată, pentru acest incident, Jandarmeria Cluj a sancţionat firma de pază care a asigurat măsurile de ordine la meciul de pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter