Sport

Fotbal - Liga I: Steaua - FC Vaslui 1-0; Viitorul Constanţa - Ceahlăul 2-2

<p><strong>Steaua Bucureşti a învins pe FC Vaslui cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Alex Chipciu (foto - 45), din pasa lui Gabriel Iancu. FC Vaslui, cu antrenorul Viorel Hizo în tribună (suspendat), a terminat meciul în 10 oameni, după eliminarea bulgarului Milanov (83). Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Slovacia, cu Ivan Kruzliak la centru.
Steliştii au evoluat cu logoul Fundaţiei ''Mihai Neşu'' pe piept.
Steaua, care a învins pe FC Vaslui după o pauză de doi ani şi jumătate, a ajuns la şase victorii consecutive în campionat.
FC Vaslui, la care a debutat mijlocaşul senegalez Emile Paul Tendeng (21 ani), nu a câştigat niciun meci în 2013. Vasluienii au cinci meciuri la rând fără victorie, trei egaluri şi două eşecuri.


* Viitorul Constanţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), duminică seara, pe stadion "Farul", într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.
Oaspeţii au deschis scorul prin Alexandru Ichim (27), dar Viitorul a egalat la scurt timp, prin Nicolae Dică (31), dintr-un penalty acordat la faultul lui Barna asupra lui Aurelian Chiţu. Dică a adus echipa patronată de Gică Hagi în avantaj în min. 49, din lovitură liberă, dar Ceahlăul a restabilit egalitatea în min. 60, prin Marian Constantinescu, cu un şut de la circa 25 de metri, la vinclu.
Ceahlăul a câştigat ultima oară în etapa a 15-a (4-1 cu Oţelul), timp în care a înregistrat 3 egaluri şi 5 eşecuri.
Viitorul a obţinut ultima victorie în runda a 13-a (2-0 cu Pandurii), iar de atunci a înregistrat 6 egaluri şi 4 eşecuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter