Sport

FOTBAL: Dinamo, învinsă de Petrolul Ploieşti în Liga I

<p><strong>Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care Ionel Dănciulescu a evoluat pentru a 500-a oară în primul eşalon.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Bokila '8 (penalti) şi Sauvadet '56. Pentru Dinamo a marcat Axente '14.


Petrolul Ploieşti: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Yamissi, Guilherme - Hoban, Marinescu (Mustivar '67) - Renan (Grozav '46), Cristescu, Sauvadet (Hamza '77) - Bokila. Antrenor: Cosmin Contra.

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Luchin, Grigore, Muşat - C. Matei, Boubacar (Dandea '88), C. Munteanu, Curtean (Rotariu '73) - Axente (Cristea '79), Dănciulescu. Antrenor: Cornel Ţălnar.


Cartonaşe galbene: Cristescu '70, Mustivar '74 / Boubacar '31, Luchin '62

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Micloş Nagy, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă)


Observatori: Valentin Alexandru, Dan Petrescu.

La meci au asistat aproximativ 14.000 de spectatori, între care şi 700 de fani dinamovişti.


Ionel Dănciulescu a jucat meciul 500 în Liga I, el primind şi o cupă ce marchează această performanţă, înainte de începerea partidei.

În minutul 49, jocul a fost întrerupt pentru aproximativ patru minute, din cauza numeroaselor role de hârtie aruncate de fanii Petrolului de la peluză pe teren, în porţiunea în care se afla poarta apărată de Bornescu.


Înainte de începerea jocului, galeria Petrolului a avut o coregrafie sugestivă, ce simboliza un lup care îmblânzeşte un câine roşu.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter