Sport

Vicepreşedinte CS Oltchim: Bucuria e foarte mare, dar ne dorim victoria cu Krim!

<p><strong>Vicepreşedintele CS Oltchim, Andrei Luca, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, după victoria Zvezdei împotriva FTC Budapesta (30-27), că bucuria calificării Oltchimului în semifinalele Ligii Campionilor e foarte mare, dar echipa îşi doreşte victoria la minimum cinci goluri în meciul cu Krim.

"Pare uşor să vorbim acum, dar calificarea în semifinale ne bucură enorm. Este o mare performanţă, dar să nu uităm că noi avem obiectiv de câştigare a trofeului. Dacă privim prin prisma problemelor cu care ne-am confruntat, începând cu rezultatele negative şi încheind cu memoriile depuse şi situaţia financiară, fireşte că este extraordinar că am obţinut calificarea în semifinale astăzi. Pe de altă parte, să nu uităm că mâine vom avea o sală arhiplină la meciul cu Krim şi trebuie să învingem. Înaintea meciului Zvezda-FTC ne trebuia o victorie la 3 goluri mâine pentru a fi pe primul loc în grupă. Acum, ne trebuie una la cinci goluri, pentru că e vorba de rezultatul direct între noi şi Krim. Sper ca această calificare obţinută încă de astăzi să nu afecteze concentrarea echipei noastre şi să reuşim o victorie la minimum 5 goluri. Avem încredere în fete", a declarat Andrei Luca, sâmbătă, pentru MEDIAFAX.


Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat sâmbătă în semifinalele Ligii Campionilor, după ce Zvezda Zvenigorod a învins FTC Budapesta, pe teren propriu, scor 30-27 (12-16).

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter