Sport

Andreea Răducan a oferit de 8 Martie cartea sa autobiografică

<p><img src="documente/stories/2013/03_martie/08/raducan.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin-top: 2px; margin-bottom: 2px; margin-left: 5px; margin-right: 5px;" /><strong>Fosta gimnastă Andreea Răducan a oferit de 8 Martie cartea sa autobiografică, "Reversul medaliei", şi lalele roşii doamnelor şi domnişoarelor care s-au aflat vineri la centrul comercial Auchan Titan din Capitală.</strong></p>


Patru tineri au ajutat-o pe fosta gimnastă să împartă felicitări, flori şi cărţi. Ei purtau tricouri imprimate cu următoarele cuvinte: "Îndrăgostit de Andreea Răducan şi de toate femeile frumoase, puternice, învingătoare".

A fost o întâlnire amicală, în care marea noastră campioană a oferit răspunsuri şi explicaţii tuturor celor care o cunosc şi se aflau vineri seară la cumpărături. Andreea Răducan (29 ani) a declarat că a început gimnastica de la 4 ani şi că e mândră că a concurat pentru România.

Cartea autobiografică "Reversul medaliei" a fost înmânată împreună cu autograful Andreei Răducan. Pe parcursul a 16 capitole, în 190 de pagini, volumul, lansat şi în SUA în versiune engleză, redă întâmplări, opinii şi sentimente legate de cariera deosebită a fostei sportive.

La eveniment au participat tinere gimnaste de la Clubul Sportiv Şcolar nr. 2 Bucureşti.

Andreea Răducan este campioană olimpică la Sydney în 2000, cu echipa, având şi un argint la sărituri la aceeaşi ediţie a JO. De asemenea, palmaresul său cuprinde cinci medalii de aur la Campionatele Mondiale.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter