Sport

Liga Campionilor: PSG, calificată în sferturi, după 1-1 cu Valencia

<p><strong>Paris Saint-Germain a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după un meci egal, 1-1, pe teren propriu, cu formaţia spaniolă Valencia CF, miercuri seara, pe ''Parc des Princes'', în manşa a doua a optimilor de finală ale competiţiei.

PSG, victorioasă în tur cu 2-1, a fost dominată în faţa propriilor suporteri, dar Valencia nu a reuşit să îşi creeze foarte multe ocazii de gol. ''Liliecii'' au deschis scorul după pauză, prin brazilianul Jonas (55), cu un şut cu efect. Carlo Ancelotti a mutat inspirat, l-a introdus pe atacantul Gameiro, iar acesta contribuit la faza din care Lavezzi a restabilit egalitatea (66).
Valencia a presat până la final, în căutarea golului care să trimită meciul în prelungiri, dar spaniolii nu au reuşit să înscrie. PSG, lipsită de starul Ibrahimovic (suspendat) şi cu Beckham pe banca de rezerve, a dezamăgit, preferând un joc de aşteptare.
PSG a ajuns în sferturile competiţiei pentru prima oară în ultimii 18 ani. Liderul din Ligue 1 nu a pierdut pe ''Parc des Princes'' de 23 de meciuri în cupele europene, mai precis din 2006.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter