Sport

TENIS: Simona Halep, calificată în turul II la Indian Wells

<p><strong>Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat în manşa a doua a turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.020.268 dolari, după ce a învins-o pe americanca Lauren Davis, miercuri, cu 6-2, 6-0.

Halep a avut nevoie de o oră şi 18 minute pentru a trece de jucătoarea de 19 ani, iar în turul al doilea o va întâlni pe Dominika Cibulkova (Slovacia/N. 12). Simona Halep şi-a asigurat un cec de 16.000 de dolari şi 50 de puncte WTA. Pe tabloul principal se mai află alte patru românce: Sorana Cîrstea (N. 27), care va intra direct în turul secund, Monica Niculescu (adversară ucraineanca Elina Svitolina), Irina Begu (contra britanicei Heather Watson) şi Alexandra Dulgheru (cu portugheza Michelle Larcher de Brito).
La dublu, Irina Begu face pereche cu poloneza Alicja Rosolska (împotriva cuplului Arantxa Parra-Santonja/Francesca Schiavone), iar Monica Niculescu va evolua alături de americanca Vania King (contra rusoaicelor Ekaterina Makarova/Elena Vesnina/N. 4).


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter