Sport

Marian Rada, noul antrenor principal al Rapidului

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/01/marian rada.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Tehnicianul Marian Rada a semnat, vineri, contractul de antrenor principal cu gruparea FC Rapid şi va putea conduce echipa de pe banca de rezerve la meciul cu Dinamo, programat, duminică, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

Acţionarul majoritar George Copos a declarat, vineri, că Marian Rada are tot sprijinul său. "S-a rezolvat, a semnat actele acum. Eu îl respect foarte mult pe Marian Rada, are întreg sprijinul meu", a spus Copos.


El a adăugat că tehnicianul are dreptate în tot ceea ce spune. "Îl înţeleg perfect pe Marian Rada, are dreptate. Era o formalitate pe care trebuia să o îndeplinim. Am toată consideraţia faţă de el şi la fel trebuie să simtă toţi cei care au măcar o picătură de afecţiune faţă de Rapid", a adăugat George Copos.

Contractul semnat de Marian Rada cu FC Rapid este valabil un an şi jumătate.


Tehnicianul Marian Rada declarase că riscă să nu poată sta pe bancă la meciul cu Dinamo, deoarece încă nu a semnat contractul de antrenor principal cu Rapid, el conducând echipa până acum din postura de secund. "Astăzi voi avea o întrevedere cu domnul Copos, pentru că eu încă nu am semnat contractul de antrenor principal şi este o problemă. Eu am contract de antrenor secund, iar până acum am avut o derogare ca să pot sta pe bancă. Dar acum nu se mai poate şi trebuie reglată această situaţie. Dacă nu semnez contractul, nu pot sta pe bancă la meciul cu Dinamo. Trebuia să se rezolve treaba asta demult. Astea sunt probleme mici, sunt aceleaşi condiţii (n.r. - contractuale). Probleme mari şi importante sunt pe teren. Sper ca întâlnirea cu domnul Copos să decurgă normal şi să existe respect faţă de munca mea şi a echipei", a spus Rada într-o conferinţă de presă.

Echipa Rapid întâlneşte duminică, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter