Sport

Cele mai frumoase SCHIOARE se vor întrece în COSTUM DE BAIE pe PÂRTIA din Păltiniş

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/01/schi.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cele mai frumoase schioare şi practicante ale snowboard-ului se vor întrece pe 9 martie pe una din pârtiile Arena Platoş din staţiunea sibiană Păltiniş, unde Miss Bikini va fi premiată cu 1.000 de lei după ce va coborî pe schiuri în costum de baie, au anunţat printr-un comunicat organizatorii.

'Este pentru prima dată când organizăm la Arena Platoş acest concurs extrem de popular pe pârtiile din Austria. E un concurs sportiv foarte distractiv pentru concurente şi în acelaşi timp şi pentru public. Sperăm ca pudoarea să facă loc distracţiei şi să avem un eveniment reuşit. Ne dorim ca acest concurs să devină o tradiţie la Arena Platoş", a declarat Martin Freinademetz, unul dintre organizatori.

Concursul este compus din mai multe probe. Proba de slalom va avea loc pe pârtia D, cea mai accesibilă pârtie a complexului de schi, iar concurentele vor trebui să coboare pârtia pe schiuri sau pe placă îmbrăcate în orice tip de costum de baie sau în lenjerie. Concursul va fi cronometrat, fiecare concurentă urmând să obţină un punctaj în funcţie de rapiditatea cu care va termina proba.

Juriul va puncta frumuseţea şi graţia concurentelor, chiar dacă vor fi încălţate cu clăpari şi nu cu pantofi cu toc. Câştigătoarea concursului va fi cea care adună cele mai multe puncte în toate probele concursului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter