Sport

„U“, față în față cu Viitorul

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/29/vct ucj.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca în deplasare cu Viitorul Constanța, o partidă din cadrul etapei a 21-a a Ligii 1, importantă în lupta pentru evitarea retrogradării. </strong>


„Șepcile roșii“ au pierdut primul meci oficial din 2013, însă acest lucru nu este o tragedie, pentru că au primit vizita Stelei, liderul autoritar al clasamentului Ligii 1. Elevii lui Ionel Ganea s-au apărat destul de bine și au primit un singur gol de la cea mai prolifică echipă a campionatului. Problema „studenților“ în meciul cu formația „militară“ a fost însă atacul. Clujenii nu au periclitat aproape deloc poarta lui Tătărușanu și foarte rar s-au apropriat de careul de 16 m al steliștilor.
Conducerea Universității i-a adus în această săptămână pe Tony și Janos Szekely, care s-au pregătit încă de miercuri alături de ceilalți componenți ai lotului „studenților“. Cei doi vor semna în scurt timp și vor juca la „U“ cel mai probabil până în vară. Nigerianul a fost aproape să ajungă la Concordia Chiajna, dar fost refuzat din cauza unor probleme medicale. Semnarea acordului cu clubul clujean depinde de asemenea de rezultatul vizitei medicale.
Misiunea clujenilor în deplasarea de la Constanța nu va fi una ușoară. Ganea nu îl va putea folosi pe Vasile Gheorghe, unul dintre veteranii lotului, deoarece acesta a suferit o accidentare în meciul cu Steaua. Deasemenea, este foarte puțin probabil să joace și Victoraș Iacob, care este în urmă cu pregătirea fizică.
Meciul dintre Viitorul Constanța și Universitatea Cluj se va disputa sâmbătă pe stadionul Farul de la ora 19.30 și va fi transmis în direct de DigiSport 1. După 20 de etape, „U“ Cluj este pe locul 16, cu 17 puncte, iar Viitorul pe locul 12, cu 21 p. În tur, clujenii s-au impus pe teren propriu cu 2-1.

Foto: ucluj.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter