Sport

„Feroviarii“ caută prima victorie din 2013

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/29/frn otg 007.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR va încerca să obțină prima victorie într-un meci oficial în 2013. „Feroviarii“ primesc vizita fostei campioane Oțelul Galați. </strong>

Elevii lui Paulo Sergio nu au început foarte bine anul 2013, dar vor să schimbe această impresie printr-o victorie în fața Oțelului.

CFR a fost eliminată din Europa League de Internazionale Milano, cu un scor dur, 0-5. Clujenii au fost învinși în Lombardia cu 0-2, iar în Gruia cu 0-3, în ciuda faptului că au avut numeroase ocazii de a marca. „Feroviarii“ au jucat luni seara primul meci în Liga 1 în acest an, reușind să obțină o remiză în deplasare la FC Vaslui, deși au jucat o repriză întreagă cu doi oameni mai puțin, după eliminările lui Cadu și Diogo Valente. Elevii lui Paulo Sergio își doresc să bifeze primul succes într-un meci oficial în 2013 în fața celor de la Oțelul. Gălățenii nu trec prin cea mai bună perioadă din istorie, fiind măcinați de probleme interne. Campioana din 2011 este acum în pericol de retrogradare, fiind clasată pe locul 13, cu doar 20 de puncte strânse în tot atâtea meciuri! Petre Grigoraș, antrenorul care a făcu pregătirea de iarnă, a plecat de la echipă după un singur meci, înfrângerea de acasă cu Petrolul, nemulțumit fiind de dezorganizarea pe care a găsit-o la fosta campioană.

CFR, doar pe locul 6


Partida dintre CFR Cluj și Oțelul Galați se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, sâmbătă de la ora 21.30 și va fi transmisă în direct de DigiSport 1. Înaintea acestui meci, CFR Cluj este pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, cu 33 p, la 17 p în urma liderului Steaua și la 7 p în urma Astrei, care ocupă locul 2. „Feroviarii“ își doresc să termina campionatul pe locul secund, pentru a evolua în preliminariile Ligii Campionilor sau măcar să prindă un loc de Europa League (3-4).

abonare newsletter