Sport

Octavian Morariu, reales preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/28/octavian morariu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Octavian Morariu a fost reales preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), pentru un al 3-lea mandat consecutiv, cu 172 de voturi din 175 exprimate, joi, în cadrul Adunării generale de alegeri a acestui for, care a avut loc la Izvorani. </strong></p>

Octavian Morariu, 51 ani, a fost ales prima oară în noiembrie 2004, când i-a succedat lui Ion Ţiriac.

Totodată, au fost reconfirmaţi în funcţiile de vicepreşedinţi Nicu Vlad (preşedintele FR de Haltere), care a primit 161 voturi, Elisabeta Lipă (preşedintele FR de Canotaj) - 148 şi Alin Petrache (preşedintele FR de Rugby) - 157.

În funcţia de membru al Comitetului executiv au fost aleşi următorii: Ana Pascu, preşedintele FR de Scrimă - 149; George Boroi, comandantul CSA Steaua - 148; Elena Frâncu - 128; Irina Deleanu, preşedintele FR de Gimnastică Ritmică - 113 voturi (personalităţi sportive); Gheorghe Vişan, preşedintele FR de Volei - 168 (sporturi de echipă); Nicolae Dobre, preşedintele FR de Oină - 174 (sporturi neolimpice); Mihai Stoica, preşedintele FR de Gimnastică - 148; Gabriela Szabo, vicepreşedinte al FR de Atletism - 142; Sorin Babii, preşedintele FR de Tir - 134; Ioan Bârlădeanu, preşedintele FR de Kaiac-Canoe - 104 (sporturi olimpice); Puiu Gaspar, secretarul general al FR de Schi-Biatlon - 165; Florian Ticu, secretar general al FR de Bob-Sanie - 126 (sporturi de iarnă). La aceştia se adaugă Georgeta Andrunache - reprezentanta Comisiei sportivilor.

După alegerea sa, preşedintele Octavian Morariu i-a confirmat mai departe în funcţia de secretar general pe Ioan Dobrescu şi în funcţia de trezorier pe Mişu Negriţoiu, aceştia făcând de asemenea parte din Comitetul executiv.

Cristian Gaţu, preşedinte al FR de Handbal, fost membru în Comitetul executiv, a primit o distincţie de la Octavian Morariu pentru întreaga sa activitate din cadrul COSR.

Ultimele Stiri
abonare newsletter