Sport

SANCŢIUNI: "U" Cluj va juca FĂRĂ SPECTATORI două meciuri

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/26/u cluj - steaua m 1-1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Clubul Universitatea Cluj a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu disputarea a două partide cu porţile închise şi cu 40.000 de lei penalitate sportivă, în urma incidentelor provocate de proprii suporteri la meciul cu Steaua, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

"În baza art.83.2.d se sancţionează clubul FC «U» Cluj cu o penalitate de 40.000 lei şi cu măsura programării a două jocuri fără spectatori", informează, miercuri, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.


Partida Universitatea Cluj - Steaua Bucureşti (0-1) a fost întreruptă în minutul 19 pentru aproximativ trei minute, după ce un spectator a pătruns pe teren, iar fanii au aruncat cu torţe şi petarde pe pista de atletism a stadionului.

Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat grupările CSMS Iaşi şi FC Rapid cu câte 10.000 lei penalitate sportivă pentru incidentele produse de suporteri la meciul direct de sâmbătă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I.


De asemenea, jucătorii Cristian Munteanu (FC Braşov), Mihai Roman (CS Turnu Severin) şi Gabriel Velcovici (CS Turnu Severin) au fost sancţionaţi fiecare cu câte o etapă de suspendare şi 740 lei.


Citeşte şi:


Fanii "U" Cluj, SUPĂRAŢI pe JANDARMI după meciul cu Steaua

Universitatea a pierdut cu Steaua, 0-1



Ultimele Stiri
abonare newsletter