Sport

Cadu: „Mă aştept să fiu suspendat două-trei etape“

<p><strong>Ricardo Cadu a declarat, marţi, că nu a dorit să-l lovească pe jucătorul Jivko Milanov de la FC Vaslui, precizând că se aşteaptă să fie suspendat numai două-trei etape pentru gestul său, deoarece nu a rupt picioare sau genunchi.</strong>


„Eu am vrut să lovesc mingea, iar el a fost cu capul prea jos. Nu l-am văzut, sincer. Nu am vrut să-l lovesc, nu am putut să mă opresc. După ce l-am lovit mi-am dat seama ce s-a întâmplat, pentru că era cu capul întors. Mi-am dat seama că l-am lovit rău. A fost normal cartonaşul roşu. Se mai întâmplă. Îmi pare rău. Nu am reuşit să vorbesc încă cu Milanov, am vorbit cu un prieten de la Vaslui şi aştept să-mi dea numărul lui ca să vorbesc cu el. Aş accepta să contribui financiar la însănătoşirea lui“, a spus Cadu la DigiSport.

Fotbalistul bulgar al echipei FC Vaslui, Jivko Milanov, a pierdut mai mulţi dinţi fiind transportat de transportat de urgenţă la spital după ce a fost lovit cu piciorul în cap de jucătorul formaţiei CFR Cluj Ricardo Cadu, în prima repriză a meciului contând pentru etapa a XX-a a Ligii I. Incidentul a avut loc în minutul 42 al partidei de luni seară, iar Cadu a fost eliminat de arbitrul Ovidiu Haţegan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter