Sport

Dragomir: Cadu a greşit, dar n-a vrut să-l omoare sau să-i scoată dinţii bulgarului

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/26/09 ricardo_cadu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că jucătorul formaţiei CFR Cluj Ricardo Cadu, care l-a lovit cu piciorul în cap pe fotbalistul echipei FC Vaslui Jivko Milanov, a greşit, dar nu a intenţionat "să-l omoare sau să-i scoată dinţii bulgarului". </strong></p>

 


"M-a îngrozit accidentul de aseară. Cadu era după ratarea acelui penalti şi era bulversat. A greşit şi va suporta rigorile regulamentului. Asta e, n-a vrut să-l omoare sau să-i scoată dinţii bulgarului, dar s-a întâmplat. Se întâmplă lucruri şi mai grave, ferească Dumnezeu", a spus oficialul Ligii.

Dragomir a refuzat să spună câte etape de suspendare trebuie să primească Ricardo Cado. "E în regulament, nu ştiu. Nu e treaba mea, e treaba comisiilor jurisdicţionale. A fost însă un accident destul de dur", a precizat el.


Fotbalistul bulgar al echipei FC Vaslui, Jivko Milanov, a pierdut mai mulţi dinţi fiind transportat de transportat de urgenţă la spital după ce a fost lovit cu piciorul în cap de jucătorul formaţiei CFR Cluj, Ricardo Cadu, în prima repriză a meciului contând pentru etapa a XX-a a Ligii I. Incidentul a avut loc în minutul 42 al partidei de luni seară, iar Cadu a fost eliminat de arbitrul Ovidiu Haţegan.

"Bărbatul de 29 de ani (n.r. - Jivko Milanov) a suferit un traumatism cranio-facial, starea lui fiind una stabilă, după ce i-au fost acordate primele îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). A fost direcţionat către Secţia ORL pentru investigaţii suplimentare", a declarat, luni seară, Carmena Piseru, şeful UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.


Un alt incident din cadrul etapei a XX-a care l-a îngrijorat pe preşedintele LPF este cel provocat de suporterii formaţiei Universitatea Cluj care au aprins torţe şi au aruncat cu petarde în timpul meciului cu Steaua. "Nu numai faptul că a intrat un suporter pe teren e grav, ci şi ce s-a întâmplat în tribune. E inadmisibil ce s-a întâmplat cu fumigenele acelea, cu pocnitorile, nu au voie să facă aşa ceva pe stadion. Nu ştiu, cei de la Cluj îşi dau singuri cu bolovani în coate, ca să nu spun în altă parte", a menţionat Dumitru Dragomir.

Partida Universitatea Cluj - Steaua Bucureşti (0-1) a fost întreruptă în minutul 19 pentru aproximativ trei minute, după ce un spectator a pătruns pe teren, iar fanii au aruncat cu torţe şi petarde pe pista de atletism a stadionului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter