Sport

Ganea: “Am avut o şansă mică de a egala”

<p><strong>Ionel Ganea, antrenorul Universităţii Cluj, a declarat după înfrângerea echipei sale în meciul cu Steaua, că  îşi felicită elevii, în ciuda insuccesului. </strong></p>


“În primul rând, felicit echipa Stelei pentru parcursul din campionat şi din cupele europene. Astăzi au meritat să câştige, cu toate că am avut şi noi o şansă mică de a egala. Ţin să-mi felicit şi eu echipa, păcat că nu am reuşit să obţinem un egal.
Steaua ne-a bătut pentru că este mai omogenă şi are relaţii de joc mult mai dezvoltate. Nu cred că am arătat rău din punct de vedere tactic, mai trebuie să lucrăm la capitolul fizic. Atât am putut azi, pe viitor sper să creştem din ce în ce mai mult şi să obţinem rezultate bune. Am mare încredere în jucători”, a spus tehnicianul Universităţii.
Referitor la incidentele din tribună şi de pe teren din prima repriză, Ganea a declarat că nu a fost nimic ieşit din comun. “Nu a fost nimic ieşit din comun cu acele incidente, au fost câteva artificii, a fost un suporter pe teren, dar astea se întâmplă şi în cupele europene şi în alte campionate, mai mari", a spus Ganea pentru Dolce Sport.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter