Sport

Cerere uriaşă de bilete la Steaua - Chelsea. Mihai Stoica: Nu e nimeni vinovat că Naţional Arena are "doar" 55.000 locuri

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/26/06-arena nationala1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />use în vânzare on-line pentru meciul tur cu Chelsea Londra şi le cere scuze celor pe care nu îi poate ajuta.

"Nu e nimeni vinovat că Naţional Arena are «doar» 55.000 locuri. La meciul cu Ajax nu ne-a mai certat nimeni. Nu putem controla vânzările online, iar ca să vindem doar la case n-ar fi corect pentru suporterii Stelei din alte localităţi. Putem controla în mare măsură doar cum vor fi repartizate cele 2.000 bilete de pe Stamford Bridge, unde prioritate vor avea cei care au fost la Amsterdam. Celor care-mi cer 4, 10, 20 sau 62 bilete pt meciul tur (nu glumesc, chiar mi-a cerut 62 cineva din Satu Mare), le cer scuze, dar nu am cum să-i ajut. Nu ştiu cu exactitate care e situaţia biletelor care se vor vinde la case pentru că am fost plecat din ţară, voi reveni cu update în seara asta", a scris Mihai Stoica pe Facebook.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter