Sport

CFR a remizat la Vaslui. Cadu l-a bagat in spital pe Milanov

<p><strong>Camapioana a obtinut o remiza in primul meci din campionatul intern jucat in 2013. Partida a fost umbrita de intrarea violenta a lui Cadu asupra lui Milanov. </strong></p>

 

Meci fara goluri in Moldova, intre campioana CFR si vicecampioana FC Vaslui. Singurul incident notabil al partidei a fost intrarea violenta, cu piciorul in cap, a jucatorului Ricardo Cadu, de la "feroviari", asupra vasluianului Milanov. Incidentul a avut loc în minutul 42 al partidei, iar Cadu a fost eliminat imediat.

Jucătorul formaţiei vasluiene a fost preluat de Ambulanţa existentă la stadion şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. "Bărbatul de 29 de ani a suferit un traumatism cranio-facial, starea lui fiind una stabilă, după ce i-au fost acordate primele îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe. A fost direcţionat către Secţia ORL având în vedere pentru investigaţii suplimentare", a declarat şeful UPU Vaslui, Carmena Piseru.


Cadu este cunoscut ca un jucator lipsit de fair-play. In primavara anului trecut, la derby-ul Clujului dintre Universitatea si CFR, a fost cel care a provocat bataia generala, dupa ce s-a bucurat ostentativ si a ridicat mainile spre galeria "sepcilor rosii".

Ultimele Stiri
abonare newsletter