Sport

Universitatea a pierdut cu Steaua, 0-1

<p><strong>Universitatea Cluj a pierdut primul meci oficial din 2013, 0-1 cu Steaua Bucuresti. Golul bucurestenilor a fost marcat de Raul Rusescu in prima repriza.</strong></p>

 

Partida a fost întreruptă în minutul 19 pentru aproximativ trei minute, după ce un spectator a pătruns pe teren, iar fanii au aruncat cu zeci de torţe pe pista de atletism. Spectatorul a intrat pe teren în minutul 19 şi s-a îndreptat spre Tătăruşanu, însă a fost oprit de oamenii de ordine şi scos în afara spaţiului de joc.


Unicul gol al meciului a fost marcat in minutul 34. Cornel Râpă a centreat de pe partea dreaptă, Emil Ducu-Ninu a respins greşit, mingea a ajuns la Tănase, acesta a recentrat cu capul, portarul Samoilă nu a prins balonul, iar Rusescu a reluat nestingherit în poartă de la patru metri.

La meci au asistat peste 14.000 de spectatori, dintre care aproximativ 400 de bucuresteni.


Caeta tehnica

Universitatea Cluj: Samoilă - Ninu, Szilagyi, Raţiu, Turcu - Bucşă, Adrian Popa II - Buleică, Hidişan (Muzac '77), Borza (V. Gheorghe '56) - Apostu (Dedu '56). Antrenor: Ionel Ganea.
Steaua: Tătăruşanu - Râpă, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii (Nikolici '60), Bourceanu - Chipciu (Popa '46), Rusescu, Tănase - Tatu (Filip '75). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Sebastian Colţescu, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Alexandru Vodă, în timp ce Paul Unimătan a fost rezervă. Observatorii partidei au fost Alexandru Boc şi Aron Huzu.

Cartonaşe galbene: Hidişan '16, Turcu '65, Raţiu '66, Bucşa 90+2.

Ultimele Stiri
abonare newsletter