Sport

„U“ Mobitelco joacă la malul mării

<p><strong>După ce vineri au trecut de CSS Giurgiu, baschetbaliștii de la „U“ Mobitelco vor juca în această seară cu Farul Constanța. </strong></p>


Bachetbaliștii clujeni au reușit să câștige ultimele două partide, în fața unor adversari modești, Timba Timișoara și CSS Giurgiu. Elevii lui Niksa Bavcevic au plecat ieri dimineață spre Constanța, unde în această seară vor da piept cu o altă echipă din jumătatea inferioară a clasamentului, Farul.
Tehnicianul croat de pe banca clujenilor spune că elevii săi trebuie să fie concentrați la această partidă, pentru că doborgenii au dovedit că pot fi periculoși. „Ne așteaptă o partidă dificilă la Constanța, le-am spus și jucătorilor că Farul nu mai seamănă cu formația pe care am întâlnit-o în tur, au cinci jucători noi față de aceea partidă. În al doilea rând, nu trebuie să uităm că Farul a învins etapa trecuta pe Rovinari, iar pe teren propriu au câștigat cu Gaz Metan Mediaș. Trebuie să tratăm fiecare meci cu seriozitate. Mergem la Constanța să facem un meci bun și să câștigăm“, a spus Bavcevic.
Partida dintre Farul și „U“ Mobitelco se va disputa în această seară, de la ora 19.45 și va fi transmisă în direct de DigiSport 2.

 

abonare newsletter