Sport

Peste 300 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul U Cluj - Steaua

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/25/u cluj.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Peste 300 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ,,F.C.Universitatea Cluj” şi ,,F.C. Steaua Bucureşti” în zona imediată şi apropiată a Stadionului Cluj Arena, pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor atât înainte de începerea meciului cât şi pe timpul şi după încheierea acestuia.</strong></p>

Astăzi, 25 februarie , începând cu ora 19.30, pe Stadionul Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca se va desfăşura  meciul de fotbal dintre echipele ,,F.C. Universitatea Cluj” şi ,,F.C. Steaua Bucureşti”. Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc ridicat.

În ziua meciului, începând cu ora 17.00 se va restricţiona traficul auto şi pietonal în zona stadionului. În zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii.
Accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 17.30;

Spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.
De asemenea spectatorilor le este interzis: să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

 


26 suporteri ai echipei ,,F.C. Universitatea Cluj” şi 14 suporteri ai echipei „F.C. Steaua Bucureşti” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

abonare newsletter