Sport

FC Vaslui – CFR, meci pentru locul doi

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/25/cfr cluj.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj va juca în această seară în deplasare cu FC Vaslui. Campionii s-au impus clar în meciul tur, cu 3-0. </strong></p>

“Feroviarii” au fost eliminaţi din şaisprezecimile Europa League de către Internazionale Milano, una dintre cele mai puternice echipe aflate în competiţie. Clujenii au pierdut cu scorul general de 0-5, un rezultat mult mai dur decât realitatea din teren, întrucât elevii lui Paulo Sergio au avut multe ocazii de a marca, atât în meciul de la Milano, cât şi în Gruia. Campionii trebuie să treacă însă rapid peste şocul acestei înfrângeri şi să se concentreze la competiţia internă.
CFR este doar pe locul cinci în clasamentul Ligii 1, cu 32 de puncte, la 15 p în urma Stelei, care conduce autoritar campionatul. Dacă la titlu au mai mult şanse teoretice, “feroviarii” mai pot spera la locul doi, care duce în preliminariile Ligii Campionilor. De cealaltă parte, vasluienii lutpă şi ei pentru locul secund, pe care l-au ocupat în sezonul trecut, fiind depăşiţi atunci doar de CFR.
Ambele echipe care se vor înfrunta în această seară, FC Vaslui şi CFR, au renunţat în acest sezon la jucători exponenţiali. Clujenii i-au vândut pe Sougou şi Bastos, iar moldovenii l-au cedat în Arabie pe brazilianul Wesley, golgheterul sezonului trecut. Rămâne de văzut care dintre cele două team-uri se va descurca mai bine fără foştii jucători.
Meciul dintre FC Vaslui şi CFR Cluj se va disputa în această seară de la ora 20.30 şi va fi transmis în direct de DigiSport 1.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter