Sport

“U” Jolidon a fost învinsă la Baia Mare

<p><strong>“U” Jolidon a pierdut duminică o bătălie importantă în lupta pentru locul doi în Liga Naţională. Elevele lui Gheorghe Covaciu au pierdut deplasarea de la HCM Baia Mare, 21-27. </strong>


Confruntate cu probleme de efectiv, întrucât Petroczi, Senocico, Vădineanu, Dincă şi Paraschiv, au fost accidentate sau proaspăt revenit în urma unor accidentări, clujencele au fost dominate încă de la începutul partidei. După nici un sfert de oră maramureşencele conduceau cu 6-1, iar la pauză au avut un avans de nouă goluri, 17-8. Partida a continuat în aceeaşi direcţie şi în repriza secundă. Deşi au jucat ceva mai bine în partea a doua a meciului, clujencele nu au reuşit să se aproprie periculos pe tabelă şi au pierdut în final cu 21-27 şi au pierdut practice lupta pentru locul doi, care duce în preliminariile Ligii Campionilor.
După meciul de la Baia Mare, “U” Jolidon rămâne pe locul trei în clasamentul Ligii Naţionale, cu 16 puncte adunate în 14 meciuri. HCM Baia Mare este pe locul doi, cu 22 p. Pentru formaţia clujeană au marcat în meciul de la Baia Mare: Cartaş 7 goluri (1 din 7m), Tivadar 5 g (1 din 7m), Chintoan, Dincă şi Florea câte 3 g. Pentru gazde au punctat: Buceschi 6 goluri (1 din 7m), Geiger 5 g, Rudics 4 g (1 din 7m), Ghionea 4 g, Tătar şi Pîrvuţ câte 3, Puiu şi Negria câte un gol.
"Am început jocul prost, iar pe fondul greşelilor noastre Baia Mare s-a distanţat la un ecart care nu poate fi recuperat. Putem pune diferenţa de la final pe faptul că 5 dintre titulare sunt accidentate sau incomplet refăcute. Menţionăm însă evoluţia bună a Anei Maria Măzăreanu, care s-a achitat bine de sarcini. Rămâne să ne concetrăm pe restul partidelor din sezon", a declarat la finalul partidei Cosmin Sălăjan, directorul sportiv de la “U” Jolidon, conform handbalvolei.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter