Sport

Potaissa a învins pe Dinamo

<p><strong>Potaissa Turda a dat indirect o mână de ajutor “vecinilor” de la “U” Transilvania, învingând pe Dinamo, o contracandidată a clujenilor la evitarea retrogradării. </strong>


Turdenii s-au impus cu 35-31, obţinând astfel cea de a 11-a victorie în campionat. Potaissa este pe locul trei în clasamentul Ligii Naţionale, cu 23 de puncte, cu doar două puncte mai puţin decât campioana HCM Constanţa, care mai are însă de jucat două restanţe.
“Ştiam de forţa pe care o are Dinamo datorită transferurilor făcute în iarnă, şi totodată pe fondul oboselii şi a unor accidentări am început mai greoi, ei au condus în primele 20 de minute. Dar ne-am revenit, ne-am făcut jocul nostru obişnuit, ne-au ieşit pasele şi contraatacurile şi la pauză am intrat cu trei goluri. În repriza a doua totul a mers ca uns, a fost o diferenţă de 10 goluri, fără drept de apel, nu au avut nicio şansă dinamoviştii pentru că am fost pregătiţi mult mai bine decât ei”, a spus după meci Flaviu Sâsâiac, preşedintele formaţiei turdene, conform handbalvolei.ro .
În etapa următoare, Potaissa Turda va juca în deplasare derby-ul judeţului, cu “U” Transilvania Cluj-Napoca.

abonare newsletter