Sport

Paulo Sergio: "Valoarea individuală a jucătorilor şi-a spus cuvântul"

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/21/paulo sergio.jpg" border="0" align="left" />Paulo Sergio a declarat că formaţia clujeană a avut zece ocazii şi nu este normal ca jucătorii săi să nu reuşească să dea gol.</strong></p>

 

CFR Cluj a pierdut meciul de pe teren propriu cu Internazionale Milano, -, de echipa italiană Internazionale Milano, în manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, fiind eliminată astfel din competiţie. La sfarsitul partidei, Paulo Sergio, tehnicianul "feroviarilor", a declarat ca echipa sa a avut multe ocazii dar italienii sunt mai valorosi si au fost mult mai eficienti. 
"Ne-a lipsit eficacitatea în meciul de astăzi. Am avut vreo zece ocazii de a marca, dar nu am făcut-o. Aici s-a făcut diferenţa dintre noi şi Inter. L-am pierdut şi pe Mureşan devreme şi am fost nevoiţi să schimbăm sistemul de joc. Am primit rapid primul gol, care cred că a fost din ofsaid, la al doilea a fost un moment nefericit pentru Felgueiras, iar apoi ne-a fost din ce în ce mai greu. În tur, Inter a avut 3-4 ocazii şi a marcat de două ori, i-a acum în retur a avut jumătate de ocazie şi ne-a mai dat trei goluri. Am crezut că putem face un rezultat bun în această seară, dar valoarea individuală a jucătorilor şi-a spus cuvântul. Cu astfel de echipe puternice poate ai 2-3 ocazii într-un meci şi marchezi o dată, dar nu e normal să ai zece ocazii şi să nu marchezi deloc. Pentru unii dintre jucătorii noştri a fost cel mai important meci al carierei şi sper să fi învăţat cât mai multe", a spus Paulo Sergio.


Cristian Chivu, fostul capitan al echipei nationale a Romaniei, a fost doar rezervă la Intern.

Ultimele Stiri
abonare newsletter