Sport

Abidal poate reveni

<p><strong>Fotbalistul francez al echipei FC Barcelona, Eric Abidal, supus unui transplant de ficat în aprilie 2012, a fost declarat apt de joc de către medici, a anunţat, joi, clubul catalan. </strong>

Abidal, în vârstă de 33 de ani, „este din nou disponibil pentru a juca în prima echipă, fiind refăcut în urma transplantului de ficat“, se arată în comunicatul FC Barcelona. Francezul nu a mai jucat de la 26 februarie 2012. Operat iniţial la 10 aprilie 2011 pentru înlăturarea unei tumori la ficat, Abidal a fost supus în aprilie 2012 unui transplant de ficat. La sfârşitul lunii decembrie, jucătorul a revenit la antrenamente. El a mai petrecut apoi câteva zile în spital pentru noi investigaţii, iar la începutul lunii februarie a început din nou să se antreneze. „A trecut mult timp de când am fost operat, opt luni, şi m-am luptat mult. Este complicat, dar am curaj şi dorinţă de a mă lupta şi de a reveni“, spunea Abidal în decembrie.

FC Barcelona a fost învinsă miercuri seara de AC Milan, în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Italienii s-au impus cu 2-0, prin reușitele lui Kevin Prince Boateng și Sulley Muntari.

Ultimele Stiri
abonare newsletter