Sport

Pintea: „Trebuie să câștigăm partidele mai ușoare“

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/21/baschet u mobi.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„U“ Mobitelco va juca vineri seară pe teren propriu cu CSS Giurgiue. Dorin Pintea, antrenorul secund al clujenilor, a declarat că spera ca elevii săi să fie concentrați, în ciuda faptului că este un meci destul de ușor. </strong></p>



După seria de șase victorii consecutive, „U“ Mobitelco a pierdut acasă, la un scor dur, 59-84, meciul cu Gaz Metan Mediaș. Clujenii au dat însă dovadă de caracter și au cîștigat la un scor categoric deplasarea la Timba Timișoara, 95-72. Elevii lui Niksa Bavcevic vor primi vineri vizita celor de la CSS Giurgiu, iar apoi vor avea o deplasare lungă la Constanța.
Dorin Pintea, antrenorul secund de la „U“ Mobitelco, a declarat că elevii săi nu trebuie să își piardă concentrarea în fața unor adversari mai slabi. „Avem o serie de trei meciuri considerate mai ușoare, meciul cu Timba, pe care l-am cîștigat, urmeaza CSS Giurgiu și apoi deplasarea la Farul Constanța. Trebuie să ne spălăm <păcatele> din meciul cu Gaz Metan și să învingem în aceste trei partide. La Timba am avut probleme de lot, Sean Barnette și Nakic au avut entorsă, Derek Wright a avut viroză înainte de acea partidă, dar ne-am descurcat bine, jucătorii s-au achitat cu brio de sarcinile pe care le-au avut. Ne așteaptă un meci cu Giurgiu la fel de important. Trebuie să fim atenți să nu facem surprize neplăcute. Trebuie să abordăm foarte serios aceste meciuri considerate mai ușoare și să le cîștigăm, să fim în forma maximă, pentru că ne așteaptă un final de retur foarte greu“, a spus Pintea.

Partida dintre „U“ Mobitelco și CSS Giurgiu se va disputa vineri, de la ora 19, la Sala Sporturilor „Horia Demian“ și nu va fi televizată.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter