Sport

Antrenor Inter Milano: Rui Pedro şi Ivo Pinto sunt jucători de talie internaţională

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/20/andrea stramaccioni.jpg" border="0" width="350" height="197" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Antrenorul formaţiei Internazionale Milano, Andrea Stramaccioni, i-a remarcat de la CFR Cluj după meciul tur pe Ivo Pinto şi Rui Pedro.

"În tur am folosit cea mai bună echipă, iar mâine consider că cel mai important este să obţinem calificarea. Acel 2-0 din tur nu trebuie să ne facă să ne pierdem concentrarea şi cred că dacă vom marca un gol vom face totul mult mai uşor pentru noi. În tur am pus în dificulate CFR-ul cu cei trei atacanţi folosiţi şi cred că acel lucru a fost cheia partidei. De la CFR i-am remarcat pe Ivo Pinto şi Rui Pedro care cred că sunt jucători de talie internaţională", a precizat Stramaccioni la conferinţa de presă de la Cluj.

Meciul CFR Cluj - Internazionale Milano, din manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, este programat, joi, de la ora 20.00, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" şi va fi transmis în direct de Pro TV. În tur, Internazionale a câştigat cu scorul de 2-0.

Ultimele Stiri
abonare newsletter