Sport

Cristian Chivu: Va fi un meci special pentru mine, sper să ne calificăm

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/20/cristian_chivu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fundaşul echipei Internazionale Milano Cristian Chivu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că partida cu CFR Cluj va fi una specială pentru el, fiind primul meci împotriva unei formaţii din România în care ar putea să evolueze.</strong>

"Este pentru prima dată când aş putea juca împotriva unei echipe româneşti, am şi emoţii, dar şi un sentiment ciudat, confuz. Oricum, va fi un meci special pentru mine. Cred că n-ar trebui să ne referim la români că ar fi săraci, avem complexul acesta de sărăcie şi că plecăm mereu cu şansa a doua. CFR este o echipă bună, a dat continuitate istoriei sale, a progresat, iar în Liga Campionilor a obţinut rezultate la care nu se aştepta nimeni, fiind la un pas de primăvara europeană. Este o echipă importantă şi respectată în Europa ", a spus Chivu.

Fostul internaţional român consideră că Inter Milano pleacă cu prima şansă în partida de joi: "Sunt mult mai bine, mă antrenez. Mai e şi ziua de mâine şi vom decide abia apoi dacă joc sau nu. CFR are şansa ei la calificare, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Chiar dacă noi pornim cu un avantaj de două goluri. Suntem conştienţi că aceste goluri nu constituie un avantaj care să ne permită să fim relaxaţi. Obiectivul nostru este să trecem de această fază".

Meciul CFR Cluj - Internazionale Milano, din manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, este programat, joi, de la ora 20.00, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" şi va fi transmis în direct de Pro TV. În tur, Internazionale a câştigat cu scorul de 2-0.

Ultimele Stiri
abonare newsletter