Sport

Paulo Sergio: Ar fi un cadou fantastic pentru mine să ne calificăm

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/20/30 paulo sergio.jpg" border="0" style="border: 0px none; float: left; margin: 2px 5px;" />Antrenorul echipei CFR Cluj, Paulo Sergio, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ar fi un cadou fantastic pentru el dacă formaţia sa se va califica în optimile de finală ale Ligii Europa, mai ales că în urmă cu o zi a împlinit 45 de ani.</strong></p>

"Ar fi un cadou fantastic pentru mine să ne calificăm, ţinând cont că ieri (n.r. - marţi) a fost ziua mea. La Milano am arătat competitivitate şi spectacol şi trebui să o facem din nou. Nu sunt de acord că nu am fost ofensivi la Milano şi cred că va trebui să fim mai agrsivi în ultimii 20-30 de metri din atac şi să luptăm să stopăm contraatacurile lor. Jucătorii trebuie să fie mai încrezători. Kapetanos şi Bjelanovici au avut ghinion, nu s-au antrenat 3-4 săptămâni şi au început pregătirile doar de câteva zile. Sunt departe de cea mai bună condiţie fizică a lor, dar sunt în lot şi îi voi folosi în funcţie de această condiţie a lor. Am fost ghinionişti să pierdem ambii atacanţi", a spus Paulo Sergio.

Tehnicianul campioanei României nu este de acord cu presiunea care se puncte pe antrenorul formaţiei Internazionale Milano, Andrea Stamaccioni: "Un antrenor când nu câştigă este mereu în pericol. Cred că Andrea Stramaccioni are un parcurs bun, nu înţeleg şi nu sunt de acord cu presiunea care se pune pe el".

Meciul CFR Cluj - Internazionale Milano, din manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, este programat, joi, de la ora 20.00, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" şi va fi transmis în direct de Pro TV. În tur, Internazionale a câştigat cu scorul de 2-0.

Ultimele Stiri
abonare newsletter