Sport

VIDEO Delegaţia lui Inter Milano a ajuns la Cluj. Chivu, printre jucătorii echipei italiene care au făcut deplasarea în România

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/20/chivu.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Delegaţia echipei Internazionale Milano, din care face parte şi fundaşul Cristian Chivu, a ajuns, miercuri, la Cluj în vederea partidei cu CFR Cluj, programată, joi, în cadrul manşei secunde a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa. </strong></p>

La sosire, jucătorul român a refuzat să facă discute cu presa, dar a fost singurul fotbalist din lotul echipei italiene care a oferit autografe fanilor prezenţi la aeroport.


Tehnicianul italian Andrea Stramaccioni va susţine astăzi, de la ora 17.15, conferinţa de presă oficială. De la ora 18.00, formaţia Internazionale va efectua antrenamentul oficial pe stadionul "Dr.Constantin Rădulescu". Şedinţa de pregătire a echipei italiene va fi deschisă presei doar în primele 15 minute.

Meciul CFR Cluj - Internazionale Milano, din manşa secundă a şaisprezicimilor de finală ale Ligii Europa, este programat, joi, de la ora 20.00, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".


În tur, Internazionale a câştigat cu scorul de 2-0.



Citeşte şi:

Cristi Chivu, convocat pentru meciul CFR Cluj - Internazionale Milano


 


Ultimele Stiri
abonare newsletter