Sport

Volei: Clujul pierde, Dejul câştigă

<p><strong>Echipele de volei ale CS Universitatea Cluj au suferit înfrângeri în meciurile disputate în acest weekend pe teren propriu, în timp ce Unirea Dej a învins pe SCM Craiova. </strong>


Băieţii pregătiţi de Bogdan Tănase au început bine meciul cu CSM Agronomia Bucureşti, reuşind să câştige primul set, 25-22. Clujenii au pierdut setul secund cu  acelaşi scor, s-au demoralizat şi au pierdut şi seturile următare, 18-25 şi 14-25. “Am început foarte bine acest meci, dar pe parcurs am slăbit turaţia şi am început să greşim foarte mult. Au fost multe mingi uşoare, pe care nu le-am tratat corect. Cred că puteam realiza mai mult în acest joc, dacă eram mai atenţi. Măcar un punct dacă reuşeam să câştigăm, era foarte important pentru moral, înaintea disputelor cu Steaua din play-out”, a spus după meci antrenorul Bogdan Tănase, conform handbalvolei.ro.
Elevele lui Dan Gîrleanu au pierdut dramatic partida cu Unic Piatra Neamţ. Clujencele au câştigat primul set, 25-23, au fost egalate în cel de-al doilea, 19-25, au condus apoi cu 2-1, dar din nou au fost egalate. Din păcate, în setul decisive au fost depăşite de nemţence (10-15) şi au pierdut partida. “Am fost foarte aproape de o victorie de 3 puncte, dacă ne gândim că în setul al patrulea am condus cu 20:15 şi 22:18. Se pare că echipa oaspete a crezut mai mult în victorie şi de aceea a şi realizat-o”, a declarat după meci antrenorul Dan Gîrleanu.
Unirea Dej (volei masculin) s-a impus fără mari probleme în celor de la SCM Craiova. Dejenii au câştigat primele două seturi 25-21 şi 25-20, dar oaspeţii au reuşit să reducă din handicap, 21-25. Gazdele s-au mobilizat şi s-au impus în setul decisive cu 25-20. În clasamentul Diviziei A1, Universitatea Cluj ocupă ultimul loc, 11, fără nici o victorie în acest sezon, iar Unirea Dej este pe locul 3, cu 32 de puncte.


Ultimele Stiri
abonare newsletter