Sport

„Concediat” cu două zile înainte de Champions League, Mandorlini primește despăgubiri de 500.000€

<p><strong>Fostul antrenor al feroviarilor clujeni Andrea Mandorlini a obținut de la FIFA o decizie prin care clubul CFR este obligat să îi plătească 500.000 de euro pentru că a fost demis fără motiv.</strong></p>

 

Mandorlini a dat în judecată la FIFA clubul clujean apreciind că nu merita să fie demis chiar înainte de a juca în Champions League, după ce, cu un sezon înainte reușitei performanța de a câștiga Campionatul Ligii I, Cupa României și Spercupa.
„Am avut un început de sezon mai slab, doar 8 puncte din 7 jocuri, dar nimic dramatic. Eram la mijlocul clasamentului, puteam recupera cu ușurință. Dacă ar fi avut răbdare, ar fi triumfat din nou la finalul sezonului. Președintele Mureșan m-a demis prin videoconferinta după înfrângerea cu Rapid. Cu toate astea, mi-am luat revanșa: FIFA a decis că demiterea a fost abuzivă și nejustificată, iar clubul trebuie să-mi plăteasca daune de 500.000 de euro”, a declarat Mandorlini pentru Gazzetta dello Sport, citat de ProSport.ro.
Mandorlini a venit la CFR Cluj în 2009 și a reușit să aducă în palmaresul clubului „tripla” din acel an: Campionatul Ligii I, Cupa României și Supercupa.


 

abonare newsletter